Παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους χρήσης προτού προβείτε στη χρήση του δικτυακού μας τόπου (site) και των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η πρόσβαση καθώς και η χρήση του http://www.inskopelos.gr, και των υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρησή μας, υποδηλώνει την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχει θέσει αυτή. Η επιχείρησή μας δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσεως και η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου υποδηλώνει την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων όπως τροποποιήθηκαν. Σε περίπτωση μη αποδοχής οποιουδήποτε όρου της παρούσας, απαγορεύεται ρητώς η χρήση του δικτυακού τόπου http://www.inskopelos.gr
Τιμές
Σε όλες τι τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. . Οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν κατά βούληση της επιχείρησης και χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση. Οι αλλαγμένες τιμές θα ισχύουν για πελάτες που δε διαμένουν ήδη στα καταλύματα και από τη στιγμή που θα εμφανιστούν στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης.
Προσφορές
Οι προσφορές που αναγράφονται στο site www.inskopelos.gr ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μπορούν να ανανεωθούν, να τροποποιηθούν ή να τερματιστούν πλήρως κατά τη βούληση της επιχείρησης.
Όροι Κράτησης
  • Για να κάνετε κράτηση,είναι απαραίτητο να καταθέσετε το 30%-50% της συνολικής αξίας της διαμονής σας στον τραπεζικό λογαριασμό μας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα στοιχεία της τράπεζας.
Πολιτική ακύρωσης
Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει:
  •  22 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, επιστρέφεται η προκαταβολή.
  •  14 - 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης,επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής.
  •  13 ή λιγότερες ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης,δεν επιστρέφεται κανένα ποσό από την προκαταβολή
Πνευματικά Δικαιώματα
Ο δικτυακός τόπος www.inskopelos.gr και το περιεχόμενό του (εικόνες, φωτογραφίες, γραφικά, κώδικας HTML και PHP) προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση για δημόσια ή εμπορική χρήση.

Contact Us

Liofoto - Pelagos Hotels

Phone: (+30) 24240 22818

Fax : (+30) 24240 22731

Mob: (+30) 6944 624803, Mrs Voula

(+30) 6972 841984  Mr. Agelos

(+30) 6944 423856 Mr. Dimos

Email: inskopelos@gmail.com

 

From the blog

 

 
 

ξενοδοχειο με εξωτερικη πισινα Σκοπελος  ξενοδοχεια με εξωτερικη πισινα